Protocol Oudheidkamer

Om een veilig bezoek mogelijk te maken gelden een aantal regels, ter bescherming van de gezondheid van zowel de bezoekers als onze vrijwilligers. Wij volgen daarvoor het protocol van het RIVM en de Museumvereniging.

• Bij binnenkomst vult u op een registratieformulier uw naam, telefoonnummer en gezondheidscheck in (*)
  • In de Oudheidkamer is het dragen van een niet-medisch mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Zittend aan tafel mag het mondkapje af.
  • Volg altijd de aanwijzingen van de gastheer of gastvrouw
  • Er mogen maximaal 4 bezoekers tegelijkertijd binnen zijn, plus één vrijwilliger. Het kan daarom gebeuren dat wij u vragen even buiten te wachten of op een ander moment terug te komen
  • Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te reinigen met handgel
  • Houd anderhalve meter afstand van de vrijwilligers en andere bezoekers
  • In de Oudheidkamer geldt een vaste, met pijlen op de vloer aangegeven looproute
  • Wilt u één van onze uitgaven kopen, betaalt u dan met gepast geld

(*) Dit formulier is vereist in verband met eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. De gegevens worden niet langer bewaard dan door de GGD voorgeschreven en niet elektronisch vastgelegd.

Aangepast 5 juni 2021

Aanmelden donateur

Wilt u donateur worden? Fijn!

U ontvangt twee keer per jaar ons blad "De Baardman" in de bus.

De minimale bijdrage is: € 12,00
Woont u verder weg dan ontvangt u het blad per post en is de bijdrage minimaal: € 16,00

U bent van harte welkom in de Oudheidkamer om u aan te melden.
Als dat niet lukt mag u ook hieronder in de velden de gegevens invullen:

• uw naam
  • uw mail-adres
  • uw postadres en telefoonnummer.

Klik de CAPTCHA aan en druk op SEND.

U ontvangt een bevestiging van dit bericht op uw mail-adres.

Wij nemen daarna spoedig contact met u op.