Protocol Oudheidkamer

Om een veilig bezoek mogelijk te maken gelden een aantal regels, ter bescherming van de gezondheid van zowel de bezoekers als onze vrijwilligers. Wij volgen daarvoor het protocol van het RIVM en de Museumvereniging.

• Bij binnenkomst vult u op een registratieformulier uw naam, telefoonnummer en gezondheidscheck in (*)
  • Volg altijd de aanwijzingen van de gastheer of gastvrouw
  • Als anderhalve meter afstand kan worden gehandhaafd mogen er maximaal 8 bezoekers tegelijkertijd binnen zijn
  • Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te reinigen met handgel
  • Houd anderhalve meter afstand van de vrijwilligers en andere bezoekers
  • In de Oudheidkamer geldt een vaste, met pijlen aangegeven looproute
  • Wilt u één van onze uitgaven kopen, betaalt u dan met gepast geld

(*) In de Oudheidkamer wordt geen gebruik gemaakt van reservering of een coronatoegangsbewijs. Toegangsregistratie is daarom vereist in verband met eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. De gegevens worden niet langer bewaard dan door de GGD voorgeschreven en niet elektronisch vastgelegd.

Aangepast 26 juni 2021