...de Oudheidkamer is tenminste tot 25 januari gesloten...

Uitgave exclusieve postzegel

Naar aanleiding van de komende expositie:

"Wonen en werken aan de Oude Nieuwveenseweg"

gaat de Historische Kring Liemeer een postzegel uitgeven. De zegel heeft een normale TNT frankeerwaarde van € 0,44. Op de zegel komt een foto van de Oude Nieuwveenseweg ter hoogte van de Coöperatie “Ons Belang”.


Donateurs van de Historische Kring krijgen in juni een aankondiging met bestelstrook in de bus. Zij kunnen de zegels per vel van 10 vooruit bestellen en betalen. De zegels worden dan met de verspreiding van de eerstkomende “De Baardman” in augustus meegeleverd.

Het formulier is verder verkrijgbaar in de Oudheidkamer en tijdens het Dorpsfeest in Nieuwveen op 25 juni, waar de Historische Kring acte de présence zal geven. Het formulier is ook hier te downloaden (FORMULIER).

 

De zegelvellen zullen na het verschijnen verder alleen verkrijgbaar zijn bij de TNT agentschappen in Nieuwveen (Coop Reehorst) en Zevenhoven (Dagwinkel Kees en Dirk) en bij de Oudheidkamer van de Kring. De oplage is beperkt.

 

Voor niet-donateurs biedt het formulier de mogelijkheid om aan te geven dat u donateur wilt worden van de Stichting. U kunt dan meedoen met deze aktie en krijgt met de zegels de volgende "De Baardman" thuisbezorgd.

 

Als postzegelverzamelaar buiten de regio kunt u een mail sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u aangeeft hoe veel velletjes u wilt reserveren en of u:

  • de zegels komt halen. Wij informeren u wanneer de zegels in de Oudheidkamer op naam voor u klaar liggen. U koopt dan de zegels voor €4,40 per vel.

  • de zegels per post toegezonden wilt krijgen. U krijgt bericht wanneer de zegels klaar zijn en betaalt dan €4,50 per velletje en €1,00 verzendkosten. De zegels worden u in een blanco envelop (gefrankeerd met deze speciale zegel) toegezonden.

Wij houden u dan per mail op de hoogte.

 

Bestellingen kunnen tot en met 14 juli 4 augustus worden opgegeven, waarna de zegels geproduceerd gaan worden om in augustus beschikbaar te zijn.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.