Jaarvergadering 2019

De Jaarvergadering van de Historische Kring Liemeer vindt plaats op dinsdag 9 april vanaf 20:00 uur in Partycentrum ’t Trefpunt, S. van Drielstraat 4 in Zevenhoven.

lenieelfsteden 463 768Vóór de pauze zal de nieuwe voorzitter, Ruud Schrama, een samenvatting geven van de activiteiten van de Kring in het afgelopen jaar. Ook zal de penningmeester verslag doen en zal een nieuwe kascommissie benoemd worden.

U bent van ons gewend dat na de pauze een presentatie volgt en ook ditmaal hopen wij u een boeiende lezing te kunnen bieden. Wij hebben Lenie van der Hoorn bereid gevonden om een presentatie over haar rijke schaatscarrière te verzorgen.

Lenie is binnen de Historische kring inmiddels geen onbekende: Lenie heeft op prachtige wijze de opening van de expositie “Echte Winters” verzorgd en een gedeelte van deze expositie is aan haar schaatsprestaties gewijd.

U kent Lenie natuurlijk vooral als Elfstedenwinnares. Daarover zal zij ongetwijfeld prachtig kunnen verhalen, maar de schaatscarrière van Lenie kent nog veel meer hoogtepunten. U zult daar alles over kunnen horen in haar presentatie.

U bent van harte welkom in ’t Trefpunt!