Jaarvergadering 2019

P4090164 resizedVoor een goed gevulde zaal in Partycentrum 't Trefpunt in Zevenhoven opende voorzitter Ruud Schrama de Jaarvergadering.
Na een welkom aan de aanwezigen en een speciaal welkom voor gastspreker en Elfstedentochtwinnares Lenie van der Hoorn gaf de voorzitter een overzicht van de activiteiten van het afgelopen jaar. Ook werd een grafiek getoond van de bezoekersaantallen van de website van de Kring.
Na een korte vooruitblik op de komende expositie “Van Brug tot Brug” en de excursie naar het Museum Engelandvaarders werd het aftredende bestuurslid Paul Graveland in het zonnetje gezet.

P4090171 croppedMede-bestuurslid Jan Vervark sprak Paul toe en en namens het Bestuur kreeg Paul het boek “De Tijd In Kleur, beelden uit de wereldgeschiedenis” overhandigd.

P4090173 resized warmAls penningmeester gaf Jan Vervark vervolgens een toelichting op het Financieel Verslag over 2018.

Daarna deed de kascommissie verslag. Deze verleende décharge en gaf goedkeuring aan de jaarrekening.

Als laatste programmapunt werd een nieuwe kascommissie benoemd.

De voorzitter gaf nog aan dat de Fotokroniek Zevenhoven en Noordeinde goed verkocht werd en dat ook op deze Jaarvergadering dit boekje aangeschaft kon worden. Het deel over Nieuwveen en Vrouwenakker zal nog dit jaar verschijnen.

Na de pauze, waarin de aanwezigen de gelegenheid benutten om met iedereen bij te praten, was het woord aan onze gast Lenie van der Hoorn. Lees HIER daarover verder.