Tentoonstelling "Ter Aar in de 50 en 60er jaren" geopend

nb1910 hzlOp 14 december is de nieuwe tentoonstelling "Ter Aar in de 50 en 60er jaren" van de Cultuur Historische Vereniging Ter Aar van start gegaan.

Door middel van veel foto's wordt een fraai beeld gegeven van de verschillende woonkernen van Ter Aar rond die jaren en gebeurtenissen uit die tijd, maar ook gebruiksvoorwerpen, kleding en een Solex en Sparta bromfiets zijn te zien. Tevens zijn een paar vitrinekasten gevuld met herinneringen van de toenmalige coverband "Dance On" waarvan enkele leden in Ter Aar woonden.

Deze tentoonstelling is een bezoekje zeker waard en sluit qua tijdsbeeld goed aan op onze tentoonstelling "Ontspanning en Vermaak van Toen" in de Oudheidkamer in Nieuwveen.

De tentoonstelling in Ter Aar is op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14 tot 16 uur te bezichtigen in het Cultuur Historisch Museum aan de Westkanaalweg 118. De toegangsprijs is € 2,00 (kinderen € 0,75)