Fotokroniek Nieuwveen & Vrouwenakker

fotokroniek ZNNa het verschijnen van de Fotokroniek over Zevenhoven en Noordeinde in november 2018, verschijnt nu een kroniek met foto's over de ontwikkeling van de bebouwing in Nieuwveen en Vrouwenakker waarbij ook de bebouwing langs de Drecht en het Tolhuis niet ontbreekt.

In deze uitgave vindt u oude foto's van de dorpen waarbij ter oriëntatie ook foto's van de huidige situatie zijn toegevoegd. Hierbij valt op hoe zeer de handel en nijverheid uit de oude straten is verdwenen en deze straten nu vooral een woonfunctie hebben.
Een aantal oude foto's is afkomstig uit het fotoalbum dat op 15 juli 1891 is aangeboden aan burgemeester S. van Driel van Nieuwveen ter gelegenheid van zijn 40-jarig jubileum als burgemeester.

Bestellen - betalen - bezorgen - toezenden

De Kroniek is tijdens de openingstijden te koop in onze Oudheidkamer. De verkoopprijs is € 12,50. In verband met het corona-protocol verzoeken wij u met gepast geld te betalen. U mag het bedrag ook vooraf overmaken op rekening NL11 INGB 0005 0957 17 ten name van Historische Kring Liemeer, onder vermelding van "Fotokroniek Nieuwveen & Vrouwenakker".
Onze penningmeester geeft de gegevens door aan de gastheer/vrouw in de Oudheidkamer, waar de kroniek dan tijdens onze openingstijden (*) voor u klaar ligt.
Als speciale service voor onze donateurs uit Nieuwveen en Zevenhoven bieden wij na vooruitbetaling aan het boekje bij u thuis te bezorgen. Geef bij de betaling aan dat u hiervan gebruik wilt maken met het bezorgadres. De bezorging gebeurt binnen één maand na betaling.

Kijk voor mogelijkheden voor verzending bij Verkoop.

De Fotokroniek Nieuwveen & Vrouwenakker zal binnenkort ook enige tijd te koop zijn bij Coop Rehorst in Nieuwveen en Dagwinkel Janmaat in Zevenhoven.

(*) Zondagmiddag van 14 tot 16 uur. Zie ook ons protocol voor bezoekers van de Oudheidkamer