...de Oudheidkamer is tenminste tot 25 januari gesloten...

Aanbieding boek "Monumenten in de gemeente Nieuwkoop"

Monumenten in de gemeente NieuwkoopInzamelingsactie GSM: Geef Steun aan Malawi

Door de Stichting Zet Nieuwkoop Op De Kaart is enige tijd geleden de actie GSM: Geef Steun aan Malawi gestart. Op verschillende plaatsen in de gemeente Nieuwkoop kunnen oude mobieltjes, opladers, tablets etc. worden ingeleverd. Deze worden verstuurd naar een Nederlands echtpaar dat in Malawi actief is met allerlei projecten voor de inwoners.

Meer over deze actie is HIER te lezen.

Voor de inzameling, verwerking en verzending is geld nodig en daarom is er een oproep gedaan om financiele hulp. Daarop is spontaan gereageerd.
Zo heeft uitgever Bert Post in Noorden een aantal exemplaren van de publicatie "Monumenten in de gemeente Nieuwkoop" ter beschikking gesteld.
Als donateur van de Historische Kring Liemeer of lezer van onze Nieuwsbrief hebt u ongetwijfeld interesse voor dit boek, dat u voor de gereduceerde prijs van € 9 kunt aanschaffen bij:

Coop Rehorst in Nieuwveen of

Dagwinkel Janmaat in Zevenhoven.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de actie.

Het boek "Monumenten in de gemeente Nieuwkoop", geschreven door Nataschja Kranenburg, geeft in 152 pagina's en 10 hoofdstukken een beschrijving met kleurenfoto's van de monumenten in de kernen van de gemeente Nieuwkoop.